Isoleer nu je dak of zolder met onze groepsaankoop

Wil je het warmteverlies in jouw woning aanpakken en besparen op jouw energiefactuur? Heb je geen zin om op zoek te gaan naar de beste prijs en de beste aannemer? Doe dan jouw voordeel met de groepsaankoop dak - en zolderisolatie van jouw gemeente en IGEAN.


Een goede dakisolatie is onmisbaar om het energieverbruik laag te houden. Bovendien stoot een goed geïsoleerde woning minder CO2 uit. 

Verhuur je een woning of appartement waarvan het dak niet geïsoleerd is? Dan loop je kans dat jouw opbrengsteigendom vanaf 2020 ongeschikt is voor de huurmarkt. Je wacht daarom best niet met isoleren.


Voor wie?

Alle inwoners van Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Stabroek, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Malle, Schoten, Schilde, Zoersel, Wijnegem, Wommelgem, Ranst, Zandhoven, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Hove, Boechout, Aartselaar, Kontich, Lint, Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst en Zwijndrecht.


Aanbod dakisolatie volgens daktype

Via onderstaande links kan je het resultaat van de groepsaankoop terugvinden per daktype.

De prijzen van de groepsaankoop zijn geldig tot en met 30.12.2020.

Alle prijzen zijn excl. BTW maar bevatten zowel materiaal, plaatsing als verplaatsingskosten.

Doe mee en laat jouw dak of zolder isoleren door onze aannemer

  • Als je beroep wenst te doen op de groepsaankoop, vul je het formulier in voor een offertevraag.
  • IGEAN bezorgt jouw vraag aan de juiste aannemer voor jouw regio en type dak.
  • De aannemer neemt contact met je op voor een gratis plaatsbezoek en stelt een offerte op.
  • Extra werken buiten het bestek van de groepsaankoop worden duidelijk omschreven en met kostprijs vermeld in de offerte.
  • De offerte geeft een duidelijke en voldoende gedetailleerde omschrijving van de werken, de wijze van uitvoering en de materialen.
  • Pas na wederzijdse goedkeuring van deze gedetailleerde, individuele prijsofferte ontstaat er een overeenkomst tussen de aannemer en de bouwheer en kan er met de uitvoering van de werken gestart worden.
  • Na uitvoering van de werken wordt de factuur opgemaakt gericht aan de bouwheer. De factuur dient rechtstreeks aan het bedrijf te worden betaald.
  • Er komt een overeenkomst tot stand enkel tussen de individuele inwoner en de aannemer en er kan op geen enkele wijze verhaal uitgeoefend worden op de gemeente of IGEAN.