Isoleer nu je dak of zolder met onze groepsaankoop

Wilt u het warmteverlies in uw woning aanpakken en besparen op uw energiefactuur? Heeft u geen zin om op zoek te gaan naar de beste prijs en de beste aannemer? Doe dan uw voordeel met de groepsaankoop dak - en zolderisolatie van uw gemeente en IGEAN.
Een goede dakisolatie is onmisbaar om het energieverbruik laag te houden. Bovendien stoot een goed geïsoleerde woning minder CO2 uit. 
Verhuurt u een woning of appartement waarvan het dak niet geïsoleerd is? Dan loopt u kans dat uw opbrengsteigendom vanaf 2020 ongeschikt is voor de huurmarkt. U wacht daarom best niet met isoleren.

Voor wie?
Alle inwoners van Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Stabroek, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Malle, Schoten, Schilde, Zoersel, Wijnegem, Wommelgem, Ranst, Zandhoven, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Hove, Boechout, Aartselaar, Kontich, Lint, Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst en Zwijndrecht.


Aanbod dakisolatie volgens daktype
Via onderstaande links kan u het resultaat van de groepsaankoop terugvinden per daktype.

De prijzen van de groepsaankoop zijn geldig tot en met 30.12.2020.

Alle prijzen zijn excl. BTW maar bevatten zowel materiaal, plaatsing als verplaatsingskosten.

Doe mee en laat uw dak of zolder isoleren door onze aannemer

  • Als u beroep wenst te doen op de groepsaankoop, vult u het formulier in voor een offertevraag.
  • IGEAN bezorgt uw vraag aan de juiste aannemer voor uw regio en type dak.
  • De aannemer neemt contact met u op voor een gratis plaatsbezoek en stelt een offerte op.
  • Extra werken buiten het bestek van de groepsaankoop worden duidelijk omschreven en met kostprijs vermeld in de offerte.
  • De offerte geeft een duidelijke en voldoende gedetailleerde omschrijving van de werken, de wijze van uitvoering en de materialen.
  • Pas na wederzijdse goedkeuring van deze gedetailleerde, individuele prijsofferte ontstaat er een overeenkomst tussen de aannemer en de bouwheer en kan er met de uitvoering van de werken gestart worden.
  • Na uitvoering van de werken wordt de factuur opgemaakt gericht aan de bouwheer. De factuur dient rechtstreeks aan het bedrijf te worden betaald.
  • Er komt een overeenkomst tot stand enkel tussen de individuele inwoner en de aannemer en er kan op geen enkele wijze verhaal uitgeoefend worden op de gemeente of IGEAN.

Advies in mensentaal
Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie waarin je alles te weten komt over dakisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van materialen en technieken.

Welkom op één van de komende infosessies in jouw regio:
- Woensdag 4 maart 2020 van 19 tot 21 uur in gemeenschapscentrum de Pastorij te Essen. 
- Woensdag 11 maart 2020 van 19 tot 21 uur in gemeenschapscentrum Alice Forceville te Malle. 

Schrijf je vandaag nog in! www.fluvius.be/energiefit