Nieuws

nieuws - detail

Woonbeurs in de streek te Hemiksem

Op zaterdag 24 februari 2018 van 10u tot 17u organiseren IGEAN en de gemeenten Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle voor de derde keer een gezamenlijke woonbeurs. Het evenement vindt plaats in Depot Delux te Hemiksem.


Op de woonbeurs Rivierenland staat een divers aanbod van specialisten klaar om een antwoord te bieden op je vragen. 
Je vindt er info over sociaal huren en kopen, evenals over sociale leningen. Kandidaat-huurders en/of kopers kunnen kennis maken met het aanbod in de regio.
Daarnaast kunnen eigenaars-verhuurders op de beurs kennis maken met voordelen van het sociaal verhuurkantoor.

Naast het sociaal wonen, worden er heel wat woonprojecten uit de regio voorgesteld op de beurs. Tijdens de beurs kan je contacten leggen met projectontwikkelaars, makelaars en IMMO kantoren.

Daarnaast kan je tijdens de beurs ook contacten leggen met organisaties die zich bezig houden met duurzaam bouwen en verbouwen. Kamp C en het Ecohuis van Boom staan klaar om je verder te helpen.
Voldoet je woning niet meer aan fysieke mogelijkheden? Landelijke thuiszorg geeft je graag mee info over woningaanpassing. 
LOGO geeft dan weer meer uitleg over een gezonde woonomgeving.

De politiezone Rupel en de brandweerzone Rivierenland informeren je over de mogelijke veiligheidsrisico’s in je woning inzake brandgevaar en inbraakpreventie.

Dus ....
Een bezoek aan de woonbeurs zal je heel wat nieuwe ideeën en informatie opleveren.

Wens je meer info?
Contacteer de dienst wonen van één van de 4 deelnemende gemeenten
of neem contact op met de dienst wonen van IGEAN, wonen@igean.be of 03/350.08.28Datum van het bericht: 09-01-2018
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht