Nieuws

nieuws - detail

Plant een boom, samen zorgen we voor meer groen!

Samen met jouw gemeente, Regionaal Landschap de Voorkempen en Regionaal Landschap Rivierenland organiseert IGEAN een groepsaankoop streekeigen bomen. Wij voorzien inheemse hoogstambomen van de beste kwaliteit tegen een goede prijs. 

1000 bomen: Plant jij mee?


9% van de ruimte in Vlaanderen bestaat uit tuinen. Ze hebben een enorm potentieel in de strijd tegen de klimaatverandering en achteruitgang van de biodiversiteit. Jouw tuin, klein of groot, kan een verschil maken voor natuur en klimaat. Daarom organiseren IGEAN, Regionaal Landschap Rivierenland en Regionaal Landschap de Voorkempen een groepsaankoop inheemse solitaire bomen en hoogstamfruitbomen. Wij zorgen voor streekeigen plantgoed van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs


Je betaalt 30 euro per stuk voor vijf soorten solitaire bomen. Deze bomen vragen een grote tuin. Heb je die niet, dan kan je een fruitboom planten. Die vraagt minder plaats. Met hun bloesems in het voorjaar help je solitaire bijen en honingbijen. De vijf soorten hoogstamfruitbomen kosten 25 euro per stuk. Inbegrepen in de prijs van elke boom zijn een steunpaal van 1,5 meter en een boomband. De bomen hebben een omtrek van 10/12 cm. 


Kies de dichtsbijzijnde afhaallocatie. Je hebt de keuze tussen Brecht, Brasschaat, Edegem, Hemiksem, Rumst en Wommelgem.
Bestellen kan tot en met 30 september. Opgelet: per locatie is de capaciteit 500 bomen. Limiet bereikt? Dan kan je niet langer bestellen voor deze locatie.  


Op 28 november liggen de bomen klaar tussen 9u30 en 12u30 op de door jou gekozen locatie.


Klik hier om jouw boom te bestellen

Datum van het bericht: 03-07-2020
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht