Nieuws

nieuws - detail

Recycle! app - nieuwe update ...

Het overkomt iedereen wel een keertje: je vergeet het afval buiten te zetten. Er bestaan dan wel ophaalkalenders zodat je weet wanneer pmd, restafval of gft wordt opgehaald, maar zou het niet gemakkelijker zijn als iets of iemand dat tegen je zegt? Dat is precies wat de app Recycle! doet.


... En die Recycle! app krijgt een belangrijke update.


Moet je iets doen?

IGEAN - Recycle app - update gewenst - 2
Concreet betekent dit dat de app je zal vragen om opnieuw jouw adresgegevens in te vullen. Achterliggend werd namelijk een heel nieuwe 'motor' geïnstalleerd die pas start nadat jij hem opnieuw heb geactiveerd.

Geeft jouw kalender dus even geen ophalingen? Zou je een pushberichtje verwachten van een komende ophaling, dat niet komt? Open dan even de app opnieuw om alsnog jouw adresgegevens in te geven... 


... even nog een foutje op Android

Wil je kijken of een recyclagepark in de buurt open is, dan kan de overzichtspagina misschien wel onterecht aangeven dat de parken gesloten zijn. Klik altijd even door naar het park zelf, daar staan de openingsuren correct opgelijst!

Ook de webversie van de ophaalkalender wijzigt...

Surfte je wel eens naar www.ophaalkalender.be om een ophaling op te zoeken? Ook dan zal je een wijziging merken... 

Niet alleen ziet de pagina er anders uit, je zal merken dat het webadres automatisch werd gewijzigd naar www.recycleapp.be. Maak dus zeker deze URL aan in jouw favorieten (op termijn zal namelijk het oude adres verdwijnen). 

PS: deze webpagina laadt nu nog wat trager, daar wordt aan gewerkt!


IGEAN i.s.m. FostPlus en Bebat - Recycle app houdt je op de hoogte van alle afvalophalingen

Datum van het bericht: 15-10-2020
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht