Nieuws

nieuws - detail

23/11 week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

emailfooter_container

Onze collega’s van de ophaaldienst stappen door weer en wind heel wat kilometers en tillen wekelijks tonnen afval. De recyclageparkwachters houden onze recyclageparken proper en leiden er alles in goede banen.


Daarom vieren we van 23 tot 29 november de week van de afvalophaler en de recyclageparkwachter.  

Je hoort en ziet de komende dagen schone verhalen van inwoners, parkwachters en afvalophalers op de radio of TV met een warme oproep om respect te tonen voor deze sorteerhelden!  Een week lang roepen we iedereen actief op om aan onze medewerkers te tonen dat je hen waardeert.

Tijdens het programma ‘De Madammen’ op Radio 2 komen volgende schone verhalen aan bod:

-     Maandag: live gesprek met Kelly vanuit de PMD sorteerfabriek
-     Dinsdag: live gesprek met Zoë die in Gent zwerfvuil opruimt
-     Woensdag: live gesprek met Peter de vroegere veldrijder die ervoor koos om in het
       recyclagepark te gaan werken
-     Donderdag: reportage van Anja Daems die een ochtend mee ging met de vuilnisophalersRespect zit in de kleine dingen. Hang deze week een leuke boodschap aan je afvalzak of bind een mooie strik rond je container! Maak een tekening of kleur de tekening die je hieronder kan downloaden, in. Hang ‘m achter je raam of geef de tekening af aan de recyclageparkwachter. Want ze verdienen het!

Deel een foto van je tekening of strik op sociale media met de hashtag #houhetnet.

Wil je onze medewerkers het hele jaar door helpen? Bied je afval dan op de juiste manier aan! Lees er alles over op www.igean.be/eenmooigebaar.


Onze collega's hebben trouwens meegewerkt aan de spotjes die je volgende week op TV en sociale media zal zien voorbijkomen... Benieuwd en ongeduldig? Je kan ze hieronder al bekijken!

 

Download
Datum van het bericht: 18-11-2020
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht